Airco Huren PrijsEen airco huren is de oplossing. De unitys zijn simpe te Installeren en ideaal voor op Kantoor, in de fabriekshal of u gaat Een mobiele airco huren voor uw werk-, leef- of serverruimte, de inzet zien we vaak bij een onverwachte hittegolf, wanneer u wil testen wat een permanente oplossing kan betekenen of wanneer uw eigen airco-systeem defect is. Het huren van een airo is dan ideal. U merkt, dat u beter presteert bij een aangename temperatuur en luchtvochtigheid. Bovendien maakt een constant klimaat het verblijf in een ruimte aangenamer. Met het huren van airconditioners zorgt u ervoor, dat de variabele temperatuur en vochtigheid beheersbaar worden. Bij onze experts is er voor iedere situatie een airco te huur.

airco huren gemiddeld tarief
4 weken          €71,-    €136,-  €183,-  €277,-  €227,-  €259,-  €289,-
6 weken          €63,-    €131,-  €168,-  €270,-  €220,-  €251,-  €282,-
8 weken          €59,-    €123,-  €149,-  €266,-  €213,-  €245,-  €277,-
16 weken        €41,-    €92,-    €139,-  €195,-  €154,-  €178,-  €205,-

Airco huren voor 1 dag
U kunt al een airco huren vanaf circa 15,- per dag. U kunt voor dit tarief goed en goedkoop een airo huren. Bij het airco huren voor 1 dag denk dan aan luchtgekoelde airconditioningsystemen. Wanneer je gaat huren zijn dit de snelste en voordeligste klimaatoplossing. Houd er rekening mee dat de luchtgekoelde airco’s erg kunnen verschillen qua vermogen (van 850 tot wel 4.200 Watt). Denk ook aan gewone stroom of krachtstroom bij het huren. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Waarom airco huren
           Geen investering bij huren
           professioneel installatie personeel
           Geen sloop en breekwerk
           Bij nood gelijk hulp (noodgebouw, hittegolf, seizoenspiek, storing)
           Tijd om na te denken over permanente oplossing
           Variabele kosten, huren kan al voor 1 dag

Airco huren kan in verschillende uitvoeringen en vermogens van 2kW tot en met 2MW. Daarnaast zetten de verhuurbedrijven veel typen in qua toepassing: Denk an het huren van een airconditioning aan de inzet in Kantoren, Fabrieken maar ook kleine ZZP werkplaatsen en serverruimten. Verhuur.nl heft voor u dé Specialist in Air Conditioning verhuur. Een aantal uitgangspunten:
           Snel Geleverd en Geplaatst.
           24/7 Service.
           Landelijke Dekking.
           Vrijblijvend Advies.
           Concurrerende Prijzen.
           Speciaal voor bedrijven en overheden.
           Beste service airco huren.
Mobiele airco's huren:
voor elke toepassing een passend systeem: Airconditioning neemt warmte weg, drijft deze naar buiten ten laat de lucht binnen een ruimte circuleren en afkoelen.

           Airco's huren voor productie-, en opslag van farmaceutische producten, groenten, fruit, vlees, vis en bloemen
           Publieke ruimte, feest tenten en airco's huren voor hospitality-units
           Kantoren, ziekenhuizen en zorgcentra
           Koeling technische ruimtes, serverruimtes en laboratoria
           Industriele koeling, mobiele airco voor elk proces

Een mobiele airco huren voor uw werk-, leef- of serverruimte, gedurende een hitteperiode of bij uitval van een vaste airconditioning is een flexibele oplossing.

Luchtgekoelde airco’s huren
Erg goed voor klein tot middelgrote toepassingen als bijv. De inhuur door ZZP.   
  
Watergekoelde airco’s huren
Ideaal als u geen luchtslang of buitenunit kunt gebruiken.
Split airco’s huren
Deze toestellen bestaan uit een binnen- en buitenunit, verbonden met leidingen tot wel 30m. Split units zijn voorzien van een aparte verdamper en een condensor. De buitenunit voert de warmte af, waardoor er geen luchtslang nodig is. Het voordeel is dat er maar een kleine opening naar buiten toe nodig is.
           
Verdampingskoelers huren
Deze units zijn zeer effectief voor het aanleveren van koele lucht op kleine oppervlaktes. Ze werken zuinig en zijn voordelig te huur.
           
Rooftop airco’s huren
Ze zijn ideaal voor het koelen van grote ruimtes of hele gebouwen, maar ook voor tenten.
Een mobiele airco huren voor uw werk-, leef- of serverruimte, gedurende een hitteperiode of bij uitval van een vaste airconditioning is een flexibele oplossing. Er zijn airco's voor kleinere ruimtes alsook grotere ruimtes zoals werkplaatsen of opslagruimten.

Creëer een prettig werkklimaat in bijvoorbeeld kantoren, conferentiezalen en computerruimten met deze mobiele airconditioning-unit. Uitgerust met thermostaat, temperatuur- en ventilatiecontrole.

De watergekoelde airco's zijn ideaal voor situaties waarbij buitenopstelling niet mogelijk is. De airco is direct aansluitbaar op het waterleidingnet of op een ander watercircuit. Dankzij toepassing van een waterregelventiel is het waterverbruik minimaal.


No comments:

Post a Comment

Why Your Business Needs Social Media Marketing Specialist?

Social networking site has more people than a nation. In an average, one person uses over 2 social networking sites social media jobs . ...